2010

April

Under april månad har alla tränat på inför den nära förestående årsdebuten.
Vissa har redan när detta skrivs varit på sin första tävling och de andras säsong börjar snart. Det är mycket viktigt för mig att mina elever och hästar kommer ut och är väl förberedda för sina uppgifter så att det blir roligt att tävla. Det skapar en bra attityd och hen glädje hos både ryttare och häst att man behärskar svårigheterna man ger sig in på. Det är ju även mitt ansvar som tränare att vara klarsynt över vilken nivå ekipaget befinner sig på och att man utefter detta hittar lämpliga uppgifter

Portos har under månaden blivit såld till en ridskola.

Vi har fått ett nytt tillskott i stallet genom det lilla charmtrollet Simon Ett. Simon är en fyraårig Welshponny. Han rids för tillfället av en av mina elever. Han fungerar också utmärkt som sällskap till vår gamla Lenroy.

Tiger har varit ute på sin första tävling och jag är mkt nöjd med hans uppträdande. Tiger och jag kom 2:a i en LC:1 och 4:a i en LB:1. Jag siktar på att rida LA med honom i Maj.

Då Lenroy varit skadad i vinter tror jag inte att han kommer att komma till start förrän i juni.
Trots åldern är han ändå fortsatt pigg och glad och blir väldigt sur när vi åker på tävling och lämnar honom hemma..

Sommarens program börjar även ta form och det kommer en annons i nya numret av Mittkalendern. Det är ponnyläger och ett lite mera avancerat läger för ponnyryttare och juniorer. Det senare lägret funkar även som uppladdning inför Junior DM som går av stapeln i juli. Det är en hel del att göra nu och det är tävlingar så gott som varje helg. Om jag själv inte deltar har jag alltid några elever som jag åker med. Under tiden letar jag även nya hästar och ponnyer till stallet och söker även en del hästar för elevers räkning.

Jag har heller inte ännu hittat en värdig ersättare till min förra häst som jag fick ta bort förra hösten. Så jag letar även en STOR häst till mig själv och jag hoppas att jag hittar den så småningom.

Det är verkligen kul att det är så många som besöker min hemsida och att de dessutom kommer tillbaks. Tänk vad många nyfikna det finns… Nuförtiden får jag mindre frågor om hur det går med träningen eller hästarna osv. eftersom dom läser det på hemsidan i stället.
Under april månad hade jag 1758 besökare på min hemsida. I mars var antalet 1244 st.
Dock hinner jag inte alltid med att uppdatera allt så snabbt som jag skulle vilja så jag hoppas ni har överseende med det.

 

[Start] [Verksamhet] [Nyheter] [2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [Tjänster] [Mina Hästar] [Mina Elever] [Sålda Hästar] [Hästar Till Salu] [Aktiviteter] [In Memorium] [Media / Filmer] [Kontakt] [Länkar] [Gästbok] [Forum]