2010

Augusti

Första helgen i augusti åkte jg och Stephen till Jättendal för att starta våran första tävling ute och jag var jättenöjd med hans uppförande. I den första klassen LB:1 var han lite spänd och fattade inte riktigt vad som väntades av honom men han lät mig lotsa honom runt i prorammet och vi knep faktiskt en fjärdeplacering. Croline och Clondike slog till igen och kom trea i samma klass,Clondike var  verkligen jättefin denna dag och jag .
Jag hade funderat en del på om huruvda jag skulle rida en la klass så här på första tävlingen eftersom jag igentlige inte tyckte han vara färdig för det ännu. Jag beslutade mig tillslut för att starta och överaskande nog så segrade vi  på 64% och jag var så glad över min häst denna dag. Han var så mallig också så att han höll på att spricka. Även här gjorde clodike och carro en bra uppvisning och kom på en tredjeplats.

Vi hade en tävling till inplanerad denna månad och någon vecka senare for vi till Ånge. Vi startade två LBklasser och det gick riktigt bra. Vi kom på en femteplats i LB:1 och vi vann LB:2. det kändes jättbra och jag var jättenöjd med hur han uppförde sig. Rolligt var även att många km fram och tyckte att han blivit väldigt fin så det kändes bra. Tävlingarna avlöste varandra och sista helgen i Augusti var det så dags för det stora målet för Elin detta år.
Norrlandsmästerskapet i Umeå. På lördagen vann Elin LB med Galax och kom tvåa med Elton. Elin ledde alltså NM för B-ponny efter första dagen och Elton gick bra i sin NM-klass så han låg på en andraplats efter dag ett. Dag två fortsatte Galax att vara i fin form och de vann NM:et förB-ponnyer. Elton gick ju i en svårare klass eftersom han är c-ponny så han gjorde så gott han kunde och slutade tillslut på en 4:eplats vilket var mycket bra gjort i dessa sammanhang.

Jag och Stephen började tjuvträna lite western då vi spanat in en prova på westerntävling i september.

[Start] [Verksamhet] [Nyheter] [2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [Tjänster] [Mina Hästar] [Mina Elever] [Sålda Hästar] [Hästar Till Salu] [Aktiviteter] [In Memorium] [Media / Filmer] [Kontakt] [Länkar] [Gästbok] [Forum]