2010

Februari

Nu börjar dagarna äntligen bli längre och det känns som hopp om en vår så småningom.

Tyvärr har jag varit sjuk största delen av Februari och det har varit jobbigt att snickra ihop det mesta. Jag har verkligen varit riktigt nere och det har gjort att jag sett över min situation ytterligare och tagit en del beslut gällande den närmaste framtiden. Jag måste ta det väldigt lugnt framöver, jag har heller för övrigt inte någon ork att ha en massa träningar just nu utan det får bli en senare fråga. Vissa dagar mår jag bra men vissa dagar känns det väldigt jobbigt och jag kan inget annat göra än att låta det ta den tid det tar. Detta har också gjort att jag känner att jag inte orkar med hästarna vilket gjort att jag fått annonsera ut Wilmer lite tidigare än jag tänkt. Det viktigaste just nu är min egen hälsa och att jag själv mår bra och för att det ska bli möjligt måste jag lyssna mer på min egen kropp. Förra året var väldigt slitsamt för mig på alla sätt med allt som hände samt en del jobbiga privata saker och jag körde på och kände aldrig efter. Men jag hoppas att saker och ting ska bli bättre nu.

Det har ju ändå hänt en del bra saker denna månad. Elin och Simon har varit med på hoppträning för Nina Wengelin och de var jätteduktiga. De fick träna på att hoppa kombinationer och hoppa en LB-bana. De gick jättebra och de kommer att starta LB under våren om allting går som planerat.

Njurunda har haft första omgången av NRF- Cupen i dressyr och jag lånade ut Stephen till Sara Hedberg eftersom jag inte kunde rida själv och det gick ju lysande.
Två starter och två vinster. Jag var väldigt stolt över Stephen som verkligen visade sig ifrån sin bästa sida och gjorde allt rätt. Han verkade dessutom tycka att det var jätteroligt.

Wilmer gjorde även han dressyrdebut och han skötte sig mycket bra och han verkade tycka det var kul han också. Elin red båda klasserna med båda ponnyerna och hon var etta och tvåa med dem i LC:n och hon vann NRF-Cupen med Galax i LB:n.
Även Caroline och Clondike deltog och knep en placering i LC:n. Glädjande är att både Elin och Caroline kommer att tävla för Njurunda i år. Så nu hoppas jag att så småningom få någon ordning på allt så att jag kan komma igång med ridningen och göra dem sällskap på tävlingsbanorna i vår.

 

[Start] [Verksamhet] [Nyheter] [2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [Tjänster] [Mina Hästar] [Mina Elever] [Sålda Hästar] [Hästar Till Salu] [Aktiviteter] [In Memorium] [Media / Filmer] [Kontakt] [Länkar] [Gästbok] [Forum]