2010

2007-02-04

Stephen har nu äntligen börjat komma igång lite mer och under veckan så var Jenna Norman ute hos oss och provhoppade honom lite. De kom bra överens och Stephen hoppade jättefint och tyckte det var jättekul. Så nu har vi bestämt att hon ska hoppa honom lite och vara med på NRF-Cupen så småningom. I helgen har också Stephen gått som kurshäst på en dressyrkurs som mamma har i ridskolans regi och han skötte sig alldeles exemplariskt. Bra med denna kurs som är på helgerna då jag har mycket träningar på helgerna och inte riktigt hinner med att rida då. Nästa helg ska jag till Gnarp och ha träning och det ska bli roligt att lära känna några nya ekipage.

2007-01-30

Nu har jag och Stephen satt igång igen med träningen igen efter ett alltför lång uppehåll.

Jag fick ju inte rida på minst tre veckor efter operationen i mitten av December och sen när jag var på gång igen så fick Stephen problem med magen , Man kan säga att det varit ganska hit och dit ett tag men nu har vi bytt foder samt att han äter en kur med loppfrö. Han ser rätt så långhårig ut nu med så jag måste klippa honom igen innan Peter kommer hem.

Trots att det blivit lite ridning så känns han rätt mjuk och passade på igår att ta hem min kiropraktor då jag sett att han varit lite sned i nacken. Kiropraktorn fick även fixa till mig lite för jag var inte heller helt rak. Så nu är det bara att försöka komma igång tills Peter kommer hem och har träning hos oss. Ser framemot det mycket både för min egen del och för mina elevers.

Även om jag själv inte hållit igång så mycket med min egen ridning så har eleverna trimmats bra och Elin har tränat hårt och snart är det dags för henne att åka på första tävlingen som är i Södertälje den 4 mars. Båda ponnyerna kommer åka med för eftersom Elton blev B-ponny då han mättes senast så är även han kvalad till nationell dressyr. Så det är mycket träning för hennes del nu och mycket programträning. Caroline har också tränat på bra och de har börjat med galoppombyten nu. I helgen var vi på clinic för Minna Telde och fick lite ny inspiration inför kommande säsong..

2007-01-14 Nu har jag ett Forum

Välkommen in till mitt
Forum för att ställa frågor angående örter eller annat som rör hästar :)

2007-01-07 God fortsättning

Nu har vi kommit igång med sidan och den kommer
uppdateras oftare :)

[Start] [Verksamhet] [Nyheter] [2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [Tjänster] [Mina Hästar] [Mina Elever] [Sålda Hästar] [Hästar Till Salu] [Aktiviteter] [In Memorium] [Media / Filmer] [Kontakt] [Länkar] [Gästbok] [Forum]