2010

Juni

Juni i år blev en väldigt lugn månad även om det inte var tänkt så ifrån början.
Eftersom jag inte kunde rida så fick jag nöja mig med att åka runt och titta på tävlingar.
NRF´s och Timrås kombinerade Div 2 ponnylag kom på andra plats i sista omgången av serien. Jag hade i alla fall tur att en av mina elever kunde rida åt mig, Lenroy skulle ju precis sättas igång ordentligt då jag skadade mig och inte kunde rida.

Simon fick flytta hem till Elin och träna på inför deras första dressyrtävling.
De var med i Matfors i en Lätt C och allting gick jättebra ända till på slutet då Simon galant skuttade över staketet, förutom det lilla missödet så var vi nöjda med hans uppförande då han var exemplarisk i uppförandet i övrigt. Han var lugn och snäll innan tävlingen och uppförde sig väldigt väl på framridningen samt att han stod snällt i transporten.
För att bara vara fyra år så är han otroligt lätthanterlig, så det var ju bara att åka hem och träna mera innanför dressyrstaketet till nästa gång
Sen måste jag ge en eloge till Elin som kämpade på även om det blev lite tokigt med denna hoppglada ponny.
Jag är verkligen tacksam att jag har en sådan duktig liten tjej som rider de mindre ponnyerna åt mig.
Simon gillade verkligen att vara ute att visa upp sig, dessutom syns det att han har växt i sommar och han var ca 125 cm när vi mätte honom sist.

Efter tävlingen fick Simon gå hem till lite vila och Elin fick sätta igång att trimma lilla Elton.
Tyvärr har det ju varit dåligt med lokala ponnyhoppningar på nära håll i sommar så därför har både lilla Simon och Elton ännu bara startat i dressyr. De båda hoppar ju även mycket bra.
Dessutom är det ju viktigt att de får en rejäl grundutbildning inom både hopp och dressyr med omväxlande arbete. I slutet av månaden började jag ändå känna mig bättre så det var lite jobbigt att inte få rida.

 

[Start] [Verksamhet] [Nyheter] [2005] [2006] [2007] [2008] [2009] [2010] [Tjänster] [Mina Hästar] [Mina Elever] [Sålda Hästar] [Hästar Till Salu] [Aktiviteter] [In Memorium] [Media / Filmer] [Kontakt] [Länkar] [Gästbok] [Forum]