2010

Den 10/10 2004 öppnade Malin Block’s Häst & Ridutbildning,
strax därefter köptes den första hästen in.
År 2004 var för övrigt ett lyckat år då både jag och mina elever lyckades bra på tävlingsbanorna.
Min första tränarframgång kom genom Christian Oliv och Wagga Waggas seger i Junior DM. Jag hade för övrigt ytterligare 2 elever som startade i Junior DM och dom tävlade på mina hästar.
Tyvärr förlorade jag en av mina hästar under hösten 2004 och det tog väldigt lång tid att hitta en ny.


År 2005 blev även det ett lyckat år ur tränarsynpunkt då en av mina elever, Lina Block segrade i Junior DM och en annan av mina andra elever Caroline Hultqvist kom på 3:e plats.
En av mina ponnyelever, Elin Nylander segrade i Distriktsmästerskapet för Kat B och blev även Distriktschampion. Hon tog även en bronsmedalj på Norrlandsmästerskapen i ponny dressyr.

Under 2005 var jag med om en otäck ridolycka och det tog ganska lång tid innan jag var tillbaka i sadeln på allvar. Jag fick börja fundera i andra banor då jag inte längre klarade att rida så många hästar som förut utan att få bekymmer med svanskotan.
Jag fick också en anställning på Folksam där jag idag jobbar som skadereglerare på djuravdelningen. Hösten 2005 hittade jag iallafall en ny häst som jag köpte och han var i ungefär samma kondition som mig så vi tränade på tillsammans under vintern.

Verksamheten omformades under 2006 eftersom jag heltidsarbetar och inte har lika mycket tid som förut men det händer att jag köper in en och annan häst som jag tror kan bli något och utbildar.
Att träna elever är den största delen av verksamheten och jag är mycket nöjd med deras resultat under 2006.

Passionen för hästarna och ridningen finns fortfarande kvar och jag är otroligt tacksam att jag hittat en häst som jag trivs så bra med och som jag hoppas på.

[Start] [Verksamhet] [Nyheter] [Tjänster] [Mina Hästar] [Mina Elever] [Sålda Hästar] [Hästar Till Salu] [Aktiviteter] [In Memorium] [Media / Filmer] [Kontakt] [Länkar] [Gästbok] [Forum]